Sollicitatie Begeleiding

KoersVooruit verzorgt Sollicitatie Begeleiding op maat .

Solliciteren is een vak apart is, waarbij alles draait om het uiteindelijke resultaat: het bemachtigen van een nieuwe baan. Als solliciteren niet je dagelijkse bezigheid is, kun je hier wellicht wel enige hulp bij gebruiken.

KoersVooruit luistert naar je, spiegelt, adviseert  en helpt in praktische zin, waardoor je met meer kracht en overtuiging solliciteert. De kans op die nieuwe baan wordt hierdoor stukken groter!

Mogelijke onderwerpen die aan de orde kunnen komen:

  • de sollicitatiebrief: je brief dient pakkend te zijn en er moet in doorklinken dat jij de juiste persoon bent voor de baan;
  • een Curriculum Vitae: een helder en pakkend CV is belangrijk om een mogelijke werkgever in 1 oogopslag te laten zien wie je bent en wat je kunt;.
  • inzet social media;
  • het sollicitatiegesprek: welke vragen kun je verwachten, wat kun je zelf vragen, hoe kun je jouw kwaliteiten en verbeterpunten presenteren, de do’s en don’ts tijdens een sollicitatiegesprek en live sollicitatiegesprekken oefenen;
  • welke belemmeringen kom je tegen in het sollicitatieproces en hoe kun je deze ombuigen/veranderen.

De vorm waarin de Sollicitatie Begeleiding plaatsvindt is nader te bepalen. Mogelijke vormen zijn face-to-face gesprekken, wandelcoaching of een telefonisch consult. Een combinatie hiervan bestaat ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie over Sollicitatie Begeleiding? Neem dan contact met ons op.