Over ons

Ingrid van de Aast. Coach en eigenaar van KoersVooruit.
Ingrid van de Aast. Coach en eigenaar van KoersVooruit.

Na het behalen van mijn HEAO diploma, ben ik gaan werken in de sector Mens en Arbeid. Onder andere als Intercedent, Reintegratie-adviseur en Recruiter. Daar is mijn fascinatie voor de mens ontstaan! Om mijn eigen persoonlijke groeiproces de ruimte te geven, ben ik een tijdje ander werk gaan doen. Erg confronterend, nu terugkijkend echter, het beste cadeautje dat ik mezelf ooit heb kunnen geven. Het heeft me namelijk teruggebracht bij mijn natuurlijke Kracht.

Helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, ben ik vervolgens op ontdekkingstocht gegaan met mezelf. Dit door oa te ervaren: wat is het waar ik blij van word, waar liggen mijn talenten en waarbij komen die het beste tot hun recht, het internet af te struinen, vacatures te zoeken, oriënterende gesprekken bij bedrijven aan te gaan en simpelweg te netwerken.

Best verrassend, om uiteindelijk te komen bij Coaching in de sector Werk en Welzijn! Hierdoor ben ik terug in mijn oude werkgebied, waarbij ik alle kennis en ervaring meeneem die ik de afgelopen jaren heb opgedaan! Mooie bijkomstigheid is dat ik mijn sensitiviteit in kan zetten als kwaliteit in mijn coachingsgesprekken.

Door mijn ervaringen, “geworstel” en “gezoek” weet ik als geen ander:

  • welke uitdagingen je tegen kunt komen in je leven en hoe de juiste ondersteuning je daarbij soms net dat zetje kan geven dat nodig is;
  • en dat elk stapje voorwaarts een onderdeel is van jouw weg.

Vanuit die gedachte hoop ik vele mensen te kunnen inspireren/ helpen via  KoersVooruit! 

Mijn toolkit

Na de HEAO heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van Mens en Werk.

Daarna heb ik vanuit mijn brede interesse in de mens, de volgende opleidingen gevolgd:

  • Systemisch werken bij de Roestenburgh
  • Rouwbegeleiding bij de Roestenburgh;
  • MEE (Multi Energetisch Essentie) therapeut bij Centrum Puur;
  • Vitaliteitscoach bij Chivo.

Met mijn onderzoekende aard, leer ik elke dag en blijf ik mezelf ontwikkelen. Mijn ervaring is, dat ik hiermee ook mijn gesprekken/ trajecten verrijk!

Voel je welkom!